Restavracijo Parma združujejo tesne vezi bivšega kolektiva znane italijanske restavracije, pod okriljem Pohorja, v katero je zagotovo vsak od vas zašel, vsaj enkrat. Naša zgodba se je tam zaključila in s tem nam dala še dodaten zagon, da širimo zgodbo naprej, v novem okolju, ambientu in energiji. S prvim v marcu smo odprli vrata Restavracije Parma in sedaj z razprtimi krili letimo po nove izkušnje, nova spoznanja in skupne dni. Kolektiv sestavlja 8 pridnih in delovnih ljudi, ki predano in z veseljem streže, kuha ali pa enostavno profesionalno zlošči vinske kozarce. Ker delamo s srcem in z dušo imajo tudi naše jedi poseben čar in »domačnost«, a vseeno profesionalnost, v sebi.
 

Lahko se pohvalimo z vrhunsko pripravljenimi krožniki,  ki zagotovo razvajajo brbončice vsakega našega gosta. Hrana, ki jo strežemo je pridelana lokalno in vedno sveža, zato se pri nas vsak gost zlahka počuti kot doma. Meso, ki ga strežemo je izključno Slovenskega porekla. Sezonske ponudbe pa gostom pričarajo letne čase tudi skozi brbončice.  Prijeten ambient in sproščenost kolektiva pa pričara prav posebno vzdušje.

Pri nas lahko okusite vse vrste italijanske hrane. Od klasikov, kot so Bolognese ali Panirana svinjska ribica, pa tja do čistih kulinaričnih doživetij , ki bodo navihano razvajale vaše brbončice. Zagotovo se lahko pohvalimo z Veganskimi špageti s tofujem, ki brez besed pustijo prav vsakega vegana. Za ljubitelje mesa pa zelo ponosno pripravimo File s Tartufi, ki je čista romantika okusov in tako čudovito sovpada z našim intimno -romantičnim ambientom. Za na konec pa z veseljem še dokončno »pokončamo« zaznavalce okusa z Vročimi malinami.

Za vegane, za ljubitelje mesa, za sladkosnede, za otroke, za babice in dedke,… Za ljudi, ki si dovolijo okušati.

Stranke o nas

Zelo dobra domaca hrana.
Tudi pohanio imajo, yuuumy?

Ana M.

Restavracija Parma